“Jullie zijn heel prettig in de training: rust, doen wat je zegt, scherp zien wat er gebeurt en daarop interveniëren, goede feedback. Heldere basis voor inzicht in dialoogmethodiek.”

Zelfstandig ondernemer

 

“Jullie persoonlijke aandacht is top. Jullie bieden openheid en vertrouwen dat alles gevraagd kan en mag worden. Jullie weten écht waar jullie het over hebben.”

Deelnemer CAOP

 

“Olga communiceert heel helder en duidelijk. Geaard en rustig. Heel mooi.
Renate geeft mensen een veilig gevoel om te delen en kwetsbaar te zijn.”

Deelnemer CAOP

 

“De training heeft me weer een stap verder gebracht in mijn ontwikkeling. Ik wilde vooral meer de essentie van de dialoog leren begrijpen en hoe ik het in mijn werk meer in kan zetten. Het zelf begeleiden van de dialoog zag ik niet als iets wat bij me paste, maar daar heb ik mezelf positief in verrast. Geheel dankzij de veilige en stimulerende omgeving die jullie hebben weten te creëren. Ik heb ook veel energie en inspiratie gekregen van de andere deelnemers. Er is een sterk gezamenlijk verlangen ontstaan om samen en ieder voor zichzelf de dialoog verder te brengen voor een duurzamere samenleving. Dank!!!”

Deelnemer Rabobank Nederland

 

“Een uiterst zinvolle, praktische training waarin je door Olga en Renate – 2 zeer ervaren dialoogbegeleiders –wordt meegenomen in de kunst van het voeren van verschillende vormen van dialoog. Authenticiteit, vertraging, verstilling, leiderschap, wederkerigheid, verbinding met jezelf en met de ander… het zit er allemaal in. En nu alleen maar heel veel oefenen… Het smaakt alleen maar naar meer. Ik zie uit naar het vervolg.”

Zelfstandig ondernemer

 

“Inspirerende middagen waarin ik de dialoog nog beter heb leren kennen en toepassen. Fijne bagage om toe te passen in verschillende situaties. Om te blijven luisteren en leren.”

Adviseur MVO en duurzaamheid